Mūžīgi elegantas, reibinoši izsmalcinātas, daudzpusīgas, viegli valkājamas gan ikdienā, gan īpašos mirkļos – tādas ir itāļu zīmola Brusi rotaslietas. 1930. gadu sākumā Milānā dibinātā zīmola viena no lielākajām vērtībām ir spēja visaugstāko kvalitāti savienot ar izsmalcinātību. Zīmols pārsteidz ar unikālajām akmeņu un krāsu kombinācijām un to iekļaušanu mūsdienīgos un vienlaikus mūžīgos dizainos.  
 
Zīmola rotaslietas izceļas ierasto un klasiskā dizaina rotaslietu vidū. Dizains nepakļaujas likumiem, tas neievēro simetrijas un citas ierastās dizaina prasības. Dizaini ir novatoriski un visatbilstošākais apzīmējums par Brusi rotām ir – dabas rotaslietas. To plūdums, akmeņu toņi un kārtojums ir gluži kā mākslas darbi, kas ataino visu skaisto, kas mums ir visapkārt. Katra rotaslieta ir unikāla, kur tās radītāji ar lielu aizrautību strādājuši pie dizaina, pievērsuši uzmanību detaļām, inovācijām un kvalitātei. “Mēs vienkārši nespējam sevi iedomāties darot kaut ko citu,” – pauž uzņēmuma īpašnieki, demonstrējot savu patiesi dziļo aizrautību ar juvelierizstrādājumu pasauli.  


 
Visas Brusi radītās rotaslietas ir ne tikai 100% roku darbs, bet arī pilnībā radītas Itālijā. Uzņēmums spēj noturēt savu pārliecību par to, ka kvalitatīvām rotaslietām jābūt 100% izgatavotām Itālijā un nav pieļaujama daļēja vai pilnīga rotu izgatavošanas pārcelšana uz Tālajiem Austrumiem, kā tas bieži tiek darīts juvelierizstrādājumu nozarē, lai samazinātu ražošanas izdevumus.  Uzņēmums ļoti lepojas ar to, ka ir milānieši, jo Milāna zināma kā viena no modes un stila galvaspilsētām.  
 
Brusi darbojas kā amatnieku ateljē un kvalitāte ir viena no šī zīmola galvenajām vērtībām, tāpēc zīmola īpašnieki ir pārliecināti, ka nekad neekonomēs uz savu radīto rotaslietu kvalitātes rēķina. Izcilā kvalitāte apvienojumā ar izsmalcinātu dizainu – šīs ir vērtības, ko zīmols piedāvā saviem klientiem. Brusi rotaslietu klāsts ir plašs, tajā ietilpst auskari, rokassprādzes, gredzeni, kaklarotas ar baltajiem, brūnajiem, melnajiem vai fancy briljantiem rozā un dzeltenā krāsā. Tāpat rotaslietas rotā arī citi dārgakmeņi un pusdārgakmeņi: safīri, smaragdi, rubīni, turmalīni, mēnessakmens, opāli… Tāpat arī Brusi rada rotas visos zelta toņos, tomēr vispopulārākās ir tieši viņu sarkanā zelta rotas. 


Uzņēmums pauž, ka zīmola komandu raksturo viens vārds – “sinerģija”. Sinerģija nozīmē, ka apvienojas divi vai vairāki cilvēki, kuri darbojas kopā un kopradē rada kaut ko lielāku par katra individuālo centienu summu.  
 
Zīmola kolekciju dizaini ir izteikti sievišķīgi – ar izliektām formām, noapaļotiem akmeņiem, maigi un jutekliski. Tam, kas ir sievišķīgs, nav asu šķautņu. Ir tikai maigs plūdums.  
 
Ikoniskākās kolekcijas 
 
Cannella – visikoniskākā no visām Brusi kolekcijām. Dabīgas formas, liels un mazs pavē kārtojums no apaļiem briljantiem, kur tie izkārtoti dažādos augstumos. Šis sarežģītais briljantu kārtojums panācis to, ka juvelierizstrādājumu pasaulē ir zināms tieši kā “Brusi stila pavē”. Sieviete vienmēr atradīs iemeslu valkāt Cannella, jo tā piestāv pilnīgi visām! 

 
Brightfall – izcili skaistā un mirdzošā kolekcija. Brightfall ir gluži kā gaismas kaskāde, kas apgaismos jūs dzīves ceļā. Kolekcijas rotās iekļauti brūnie, pelēkie un baltie briljanti, kas izgaismos katru tērpu. Kolekcijas dizainos saplūst elegance, harmonija un līdzsvars, tāpēc arī tieši šī kolekcija iekaros katras sievietes sirdi. Unikalitāte šajā kolekcijā ir maigums un spēja pielāgoties – gredzeni radīti tā, ka tie spēj pielāgoties pirkstu izmēriem un radīt nepārspējamu komfortu.  

Brusi auskari

Brusi gredzens

 
Cherry – rotaļīga krāsaino akmeņu saspēle. Akmeņi, kas kolekcijā iekļauti dažādās nestandarta formās, rada unikālu ritmu, kurā vienlaikus nojaušams gan rotaļīgs koķetīgums, gan elegance.  

PunUp Opla – dzīvespriecīga, rotaļīga un krāsaina kolekcija. Augstākās kvalitātes dārgakmeņi un pusdārgakmeņi, kas pieejami visās varavīksnes krāsās un mirdz visā to krāšņumā. Rotas, kas piešķirs akcentu un radīt īstu pacilājuma sajūtu.  

Gemmy – elegantas, taču pamanāmas rotas ar krāsainiem akmeņiem, kas rūpīgi iestrādāti zeltā. Dizains ietver gludas, noapaļotas formas, kur akmeņi ar ietvaru harmoniski saplūst maigā pludlīnijā.  

Petit, Betta un Tullia kolekcijās veido baltā, dzeltenā un sarkanā zelta rotas ar ievalcētiem briljantiem un krāsainajiem pusdārgakmeņiem. Petit un Tullia ievalcēti apaļi akmeņi, taču Betta kolekcijā – lāsveida. Eleganti atturīgas rotas sievietei, kura vēlas rotāties, taču izvēlas rotas kā sava tēla papildinājumu, nevis izteiksmīgu akcentu.  
 
Petit: 

Betta: 

 
Tullia: 

 
Zīmola Brusi rotas var būt klātesošas katrā sievietes dzīves notikumā – tās ir gan eleganti atturīgas, lai būtu nēsājamas ikdienā, gan arī mirdzoši krāšņas, kas paspilgtinās tēlu pat visizsmalcinātākajā pasākumā. Katrai šī zīmola cienītājai atliek tikai atrast sev rezonējošo zīmola kolekciju un rotāties atbilstoši notikumam.