Nanis zīmola ikoniskās apaļās un pludenās formas satiekas ar košām krāsām, radot jauno Boules juvelierizstrādājumu kolekciju, kas ir kā ceļojums starp pagātni un nākotni. Katrs rotakmens, nosaukts par godu 60-to gadu itāļu tipiskākajiem dzērieniem, lieliski iemūžina pagātnes nostalģisko garšu.

Boules ietver krāsainu piekariņu sortimentu, auskarus un gredzenus darinātus no 18 karātu zelta, dimantiem un dabīgajiem akmeņiem. Jaunā kolekcija ļauj veidot neskaitāmus mix & match rotu salikumus, sākot no drosmīgākajiem līdz pat maigākajiem kolekcijā ietvertajiem rotu toņiem.


Boules
piekariņi veidoti trīs dažādos izmēros un četros krāsu toņos, tostarp zelta un dimantu. Tos var valkāt ar šīs pašas kolekcijas ķēdīti, kuras vienkāršais, taču izsmalcinātais dizains apvienojumā ar piekariņiem ļauj radīt bezgalīgi rotaļīgus izskatus. Pateicoties piekariņu praktiskajai aizdarei, tos iespējams kombinēt arī ar kaklarotām no Nanis pamatkolekcijām.

Nanis piešķīris jaunu dvesmu saviem ikoniskās formas auskariem, iekļaujot tajos košās Boules kolekcijas krāsas. Tie lieliski izskatīsies gan nēsājot tos pa vienam, gan izvēloties rotāties ar vairākiem auskariem vienlaicīgi.

Arī Boules kolekcijas gredzeni tāpat kā pārējās rotas pieejami dažādos toņos, ļaujot tos kombinēt, lai pievienotu krāsainu akcentu jūsu ikdienas tēlam.


Kolekcijā iekļautie akmeņi

Raksturojot četrus Boules kolekcijas pamatakmeņus, kas sasaistīti ar itāļu retro kokteiļiem, Nanis sniedz pieredzi visām jūsu maņām.

Rosolio – rozā jeb rožu kvarcs, kas sastāv no trīskārša kalnu kristāla, zemeņu kvarca un perlamutra tripleta. Rosolio kokteilis apbur ar saldenu ziedu smaržu. Lattementa – kalnu kristālu un žadeīta dublets zaļās nokrāsās, kas atgādina svaigu piparmētru smaržu un tās vasarīgo dzīvīgumu. Violetta – intensīvi violets kalnu kristāla, lepidolīta un perlamutra triplets, kas rada antīku noskaņu. Anice – kalnu kristāla un zaļi zilā amazonīta dublets, kas izceļas ar savu ieskaujošo un pikanto aromātu.

Rosolio, Lattementa, Violetta un Anice: kā tos savienot? Ļaujiet vaļu savam radošumam, izveidojot krāsainus un pārsteidzošus rotu salikumus. Boules kolekcija nav tikai par rotaslietu kombinēšanu, tā ir par to pārveidošanu par mākslas darbiem, kas stāsta jūsu individuālo stāstu.