Plašajā juvelierizstrādājumu pasaulē ir vairāki rotaslietu zīmoli, ko iecienījušas Holivudas zvaigznes un citas pasaules līmeņa slavenības, lai mirdzētu sarkanā paklāja ceremonijās, karaliskās pieņemšanās un citos izsmalcinātos notikumos. Pasaules slavu guvušās aktrises, dziedātājas, karalisko un politisko aprindu pārstāves dod priekšroku tikai izsmalcinātiem augstākās kvalitātes juvelierizstrādājumu zīmoliem, kas modes pasauli pārsteidz ar unikāliem dizainiem.  
 
GRENARDI rotu eksperti iepazīstina ar tiem slavenību iecienītajiem zīmoliem, kas pieejami arī tepat Latvijā.  
 
Pasquale Bruni 
 
Ja kāds zīmols ir patiesi iecienīts Holivudas slavenību vidū, tad tas ir Pasquale Bruni. Ar izsmalcinātajiem un romantiskajiem itāļu zīmola juvelierizstrādājumiem rotājas tādas pasaules līmeņa slavenības kā Lady Gaga, Dženifera Lopeza, Šēra, Naomi Kempbela, Rianna, Mišela Obama, Arianna Grande, Dua Lipa, Halle Berija, Gvineta Paltrova, Selīna Diona, Eva Longoria, Mila Jovoviča un daudzas citas. Zīmola seja ir Krištiānu Ronaldo draudzene – spāņu modele Džordžīna Rodrigesa, kura, protams, vienmēr mirdz ar Pasquale Bruni rotām. Zīmola rotas krāšņi mirdzējušas arī Holivudas filmā “Marry Me” ar Dženiferu Lopezu galvenajā lomā, kā arī filmā “Mafia Mamma”, rotājot Moniku Belluči. Lai arī ikoniskā zīmola klāstā ir dažādas rotu kolekcijas, tomēr slavenību vidū iecienītākā ir tieši Giardini Segreti, par ko zīmols saņēmis arī prestižo Premio A’Design Award.  

Dženifera Lopeza ar Pasquale Bruni auskariem

Marco Bicego  
 
Itāļu zīmola Marco Bicego juvelierizstrādājumus izvēlas tās, kuras dievina izsmalcinātu luksusu un prasmīgo itāļu juveliermākslu un unikālo meistarību. Marco Bicego unikalitāte slēpjas īpašajā zelta apstrādes veidā, radot smalku matējuma efektu zelta virsmai. Šī zīmola rotaslietas iecienījušas tādas slavenības kā Kailija Minoga, Rianna, Dženifera Lopeza, Andželīna Džollija, Bejonse, Hilarija Klintone, Kamerona Diaza un citas.  

Bejonse ar Marco Bicego auskariem

Roberto Coin 
 
Roberto Coin ir ekskluzīvs itāļu zīmols. Tas lepojas, ka ar radītajām rotaslietām spēj pārsteigt pat visprasīgākos juvelierizstrādājumu entuziastus, kā arī iemieso izteiktu greznību, eleganci un meistarību. Šī zīmola rotas īpaši atpazīstamas pēc stilizētā četrlapu zieda un “slavenā rubīna”, kas iestrādāts katrā radītajā juvelierizstrādājumā. Arī Roberto Coin ir iecienīts slavenību vidū: ar zīmola rotām rotājas Selēna Gomeza, Ališa Kīsa, Dženifera Lopeza, Opra Vinfrija, Mišela Obama, Nikola Kidmena, Kristena Bela un citas. Tāpat šī zīmola kolekcijas “Love in Verona” rotas vijas caur populārā amerikāņu seriāla “Emily in Paris” romantiskajām un aizraujošajām ainām.  
 
Pomellato 
 
Itāļu zīmols Pomellato iedvesmo pasauli ar izsmalcināto, eleganto un vienlaikus mūsdienīgo stilu. Zīmola dizaineri spējuši radīt pamanāmas rotas, izceļot krāsainos akmeņus un mirdzošos dimantus dažādās variācijās, taču vienlaikus saglabājot lakonisku dizainu. Pomellato rotas izvēlas Halle Berija, Endija Makdovela, Mikaela Džaje Rodrigesa, Millija Alkoka, Dženifera Hadsone, Džeina Fonda, Helēna Kristersena, Selma Hajeka un citas pasaulē atpazīstamas sievietes, kas zīmola rotas iecienījušas ne tikai to īpašā skaistuma dēļ, bet arī tāpēc, ka iesaistās zīmola rīkotajās kampaņās sieviešu aizstāvībai visā pasaulē.  


Brumani 

 
Izsmalcinātā brazīļu zīmola Brumani rotas neatstāj vienaldzīgu nevienu, jo juveliera rokraksts ir krāšņi dizaini un krāsainu dārgakmeņu kombinācijas, kas spēj piešķirt īpaši spilgtu akcentu rotu nēsātājai. Dženifera Lopeza, Teilore Svifta, Rianna, Selēna Gomeza, Keitija Perija, Pink – šīs ir tikai dažas no pasaules slavenībām, kuras izvēlas Brumani, lai izpaustu savu spilgto personību.  

Dženifera Lopeza ar Brumani auskariem

Modes pasaulē juvelierizstrādājumi ir kas vairāk nekā tikai aksesuārs. Nēsājot izsmalcinātus juvelierizstrādājumus, pasaulē zināmākās sievietes izceļ ne tikai savu ārējo stilu un personību, bet arī nosaka modes tendences, kas rezonē visā pasaulē. Būtiski, ka slavenību iecienītās rotas ir pieejamas arī GRENARDI salonos Latvijā, ļaujot ikvienai juvelierizstrādājumu cienītājai izjust to pašu eleganci, izsmalcinātību un augstāko kvalitāti, ko bauda Holivudas zvaigznes. Jums nav jābūt slavenībai, lai mirdzētu – šie izsmalcinātie zīmoli pieejami ikvienai.